🏷️SALE тук 🚀 ➕ 🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 69 лв.
×
 

Ароматизатор за Кола Italian Apothecary Max Benjamin

  • 19.90 лв.15.92 лв.

🚛 БЕЗПЛАТНА Доставка над 69 лв.

Добави в любими

Сравни продукт

Код: 0542 изчерпан

Производител: Max Benjamin

Безплатна доставка за поръчки над 69 лева

гаранция за удовлетвореност от Cosmelina

топ качество на продуктите от Cosmelina

Max Benjamin е ирландска марка, която произвежда разнообразни ароматни продукти, включително ароматизатори за кола. Техният ароматизатор за кола с аромат на Italian apothecary е създаден, за да осигури луксозно и приятно ухание във вашата кола.

Информация за продукта:
    Марка:   Max Benjamin
    Продукт: Ароматизатор за кола
    Аромат: Пикантни връхни нотки със сърце от мускус, пачули и карамфил, водещи до дървесна основа от кехлибар и сандалово дърво
    Продължителност: Обикновено трае около 4 седмици, но това може да варира в зависимост от условията на употреба.

Характеристики и Предимства:

    Елегантен Аромат: Вдъхновен от богатите аромати на италианските аптеки, този ароматизатор комбинира различни луксозни аромати, за да създаде изискана атмосфера във вашата кола. Успокояващи пикантни връхни нотки със сърце от мускус, пачули и карамфил, водещи до дървесна основа от кехлибар и сандалово дърво, ще завладеят напълно сетивата ви.
    Лесен за Употреба: Ароматизаторът лесно се монтира и може да се прикрепи към вентилацията на колата, за да разпространи уханието в целия автомобил.
    Висококачествени Материали: Max Benjamin е известен с използването на висококачествени, натурални съставки в продуктите си, което гарантира чисто и дълготрайно ухание.
    Компактен и Стилен Дизайн: Ароматизаторът е проектиран да бъде компактен и ненатрапчив, като едновременно с това добавя нотка на елегантност към интериора на вашата кола.
    
Начин на Употреба:
    Отворете Опаковката: Внимателно отворете опаковката, като се уверите, че не няма да увредите ароматизираната мембрана вътре.
    Прикрепете към Вентилацията: Поставете скобата на един от вентилационните отвори на колата, като се уверите, че е здраво закрепена.
    Регулирайте при Необходимост: При необходимост коригирайте позицията, за да осигурите оптимално разпространение на уханието.
    Насладете се: Насладете се на луксозния аромат на розов пипер докато шофирате.

Съвети за Най-Добра Употреба:

    За да удължите живота на ароматизатора, помислете за временното му премахване от вентилационния отвор, когато колата ви е паркирана за дълъг период от време при горещи условия.

Съхранение и Безопасност:
    Съхранявайте на хладно и сухо място, когато не се използва.
    Дръжте далеч от деца и домашни любимци.
    Избягвайте контакт с очите и кожата. В случай на контакт, изплакнете обилно с вода.

Ароматизаторът за кола на Max Benjamin с аромат на Italian apothecary е отличен избор за тези, които искат да добавят нотка на елегантност и приятно ухание към своята кола.

UPC: 5391533717943

Още топ продукти 👇

Cosmelina използва бисквитки за удобно и приятно пазаруване.